Direktlänk till inlägg 29 april 2015

Det knackar på.. inifrån <3

Av Sandra - 29 april 2015 14:52

Idag var det dags för ett möte med barnmorskan men jäklar så trött jag var när klockan ringde -.- var nästan så att jag snoozade lite för länge. Men som vanligt så är jag på mina möten i tid, det är viktigt.

Jag vägdes typ det första jag gjorde och det var inte mycket till viktuppgång att prata om. Jag är i vecka 20 och har väl gått upp 1kg, helt sinnes egentligen men vad göra (?) Det var exakt likadant med Tilde för 13 år sen. Vikten låg på typ samma fram tills ungefär vecka 22 sen gick det ändå uppåt. Jag gick upp 11-12 kg då och säkert så kommer det bli ganska lika nu. Och då är det ju mest annat än sin egna kroppsvikt som väger. Vätska, blod, moderkaka, barnet osv osv. Jag hade ju sån tur att efter Tilde kommit ut så gick det inte alls lång tid fören magen var helt platt igen, det såg inte ens ut som att jag hade gått gravid. Sånt får man väl ändå vara glad över :) Jag sprack ingenting under förlossningen heller och allt bara gick som på räls direkt. Gynekologen sa t.o.m att det inte märktes i överhuvudtaget att jag gått igenom en förlossning. Hoppas att det blir samma lika denna gång. Nu är jag ju visserligen 13 år äldre och det kan säkert göra sitt det med. 

Tillbaka till barnmorskan, jag berättade för henne att jag var väldigt trött och blir grymt andfådd när jag är ute och går och då tänkte hon att vi kan kolla igenom lite prover, som hb till exempel. Så ett stick i fingret vart det :( fattar inte varför jag tycker att såna saker känns så mycket mer ju äldre jag blivit (?) Förr kunde man ju ta blodprover, sticka sig själv och göra hemmagjorda piercingar, tatueras och fan vet allt men nu, nu är det stackars mig direkt asså! Känns jätte mycket. Blödig?

Hur som helst så låg hb på 126 och det var ju inget fel. Socker 5,1 och det var bra det med. 

Så hon hade ingen förklaring till varför jag känner som jag gör.. men å andra sidan så kanske det bara är något som kommer med en graviditet? Jag minns inte. Jag har ganska snabbt hjärta som ogravid, och nu med en hel del blod till som ska pumpas runt så kanske jag bara reagerar mer på det. Konditionen är ju inte på topp heller och det har den väl i stort sätt aldrig varit. Blir till att ta promenader, vara ute och fånga D-vitamin på samma gång (åå så blir jag irriterad och börjar tänka på det där jävla soleksemet!) Vad ska jag göra för att kunna ligga i solen och bara njuta, utan att få denna konsekvens? 

Jag fick med mig ett moderskapsintyg som ska lämnas in till FK, för framtida föräldrapenning.

Och nästa gång jag ska till MVC så ska vi lyssna på hjärtljud :D Men det blir dock inte förns i vecka 25, och det är ju ASlångt dit! Men men, det står helt säkert rätt till med lill tjejen och hon visar med buffar och sparkar att hon är med i matchen :D

Hon knackar på.. från insidan och jag har lust att ropa "kom ut" men hon får allt vänta lite till. 

Det har gått halvvägs nu och det står inte på så kommer dagen då det är på G, det är så spännande men samtidigt väldigt skrämmande så klart. Jag minns inte så mycket från förra förlossningen men jag vet ju däremot att det gick otroligt bra. Jag är väldigt nyfiken på vad som döljer sig där inne, hur hon ser ut med hårfärg, ögonfärg och vilka drag hon har. Vad för personlighet hon kommer att ha :)


Jag är så otroligt glad för att storasyster Tilde är så glad som hon är över detta. Jag kunde inte önska mig en bättre storasyster till vårat lilla hjärta.

Hon kommer garanterat att finnas för henne hela tiden och skydda henne med allt hon har.


I helgen ska vi åka och hämta hem en spjälsäng :) åå jag vill ha hem den NU! Den är så otroligt fin som den är redan men den ska ändå pimpas ;P vill ha den på ett speciellt sätt såklart. Det kommer att bli en plats för en liten prinsessa. Är i farten och kollar på skötbord, sänghimmel, täcken och spjälskydd och allt vad det är haha och jag har blivit så kär i en sida som heter barnparadiset.se där finns så OTROLIGT fina sängtillbehör, jag dör!

Om pappa får bestämma så ska minsann sängkläderna vara i kashmir xD bara det godaste gott till sin lilla tös haha.

JA, just de, jag har köpt lite kläder åt henne med :) 7 bodys, 3 par byxor, kalasbyxor, en ocepiece och strupor. Dom är så småa haha gud så gulliga :) Och jag vill bara gå loss och köpa hur mycket som helst, men det får jag inte :) 

Och självklart så är det flickiga färger på allt, så jag hoppas verkligen inte att kvinnan inne på RUL har fel nu. Hon sa att hon var ganska! säkert i och för sig men lät på henne när hon visade på UL att det inte kan vara en pojke. Skulle bli lite jobbigt det iså fall haha.

Jag har en vision om hur jag vill ha det i rummet. Jag brukar ha det men oftast blir det inte som det ser ut i skallen på mig :/ vi får se, helt enkelt.


Ja, so far so good. :D

 



Ha det så bra och ta hand om varandra!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - 21 augusti 2017 17:34


Mina kids har bytt rum, för att det skulle bli bättre för minstingen med alla leksaker. Och såklart för att jag skulle slippa ha leksaker i precis heeela lägenheten. Man har så mycket planer och ritningar i skallen men av någon anledning så får man...

Av Sandra - 18 augusti 2017 16:36

När man har en riktig dator att sitta vid så är det fan så mycket roligare att skriva.. Så därför ska jag nog börja klottra ner mitt liv i ord igen. Jag ska fundera på saken i alla fall. Och jag ska ju definitivt göra förändringar i så fall, fö...

Av Sandra - 30 mars 2017 15:40


 

Av Sandra - 7 mars 2016 21:21


      Alltså, hur galet? Det känns som igår men det har snart gått 6 månader 😮   Jag hinner inte med, snart kryper hon! ...

Av Sandra - 14 juli 2015 16:09

Jag har inte haft någon som helst lust att sitta och skriva här men nu kände jag ändå att jag måste.. Det finns nå SJUKT mycket störda människor omkring oss, och ibland så är dom mycket närmare än vad man tror, eller hoppas. Och den ena är fan sjuk...

Ovido - Quiz & Flashcards